Bliv partner

 

Næsten alle sponsorer ønsker, at sammensætte deres sponsorpakker forskelligt, hvorfor vi prøver at være så fleksible som overhovedet muligt, så vi sammen får lavet de helt rigtige aftaler. Gentofte Stars var i sæson 2016/2017 ét af ligaens mest omtalte hold i medierne og var dét hold som blev vist næstflest gange på TV. Samtidig er Gentofte Stars kommunens absolutte spydspids inden for elite idræt.

 

Lige nu søger klubben partnere til flere typer sponsorater, herunder:

 

ERHVERVSKLUB MEDLEMSKAB

2 stk. pladser i klubbens VIP lokale til samtlige hjemmekampe i Metalligaen inkl eventuelt slutspil. Der serveres mad og drikke i forbindelse med alle vores hjemmekampe i Metalligaen og man får to faste spiddepladser i hallen. Derudover arrangeres der 5 – 6 møder om året for Erhvervsklub medlemmerne som er ’business-møder’, hvor der fokuseres på at lave forretning og sparre med hinanden.

NAVNESPONSORAT FOR GENTOFTE STARS ELITE

I Gentofte Stars har vi åbnet op for at ’sælge’ vores navn i ligaen, lidt i stil med cykelsporten, hvor holdene også hedder forskellige virksomhedsnavne.

 

Ishockeysporten har de seneste 10 år haft en fantastisk sportslig fremgang, hvilket også har resulteret i, at dansk ishockey har lavet en aftale med TV2 Sport om visning af ca. 50 direkte transmitterede kampe hvert år de næste 2 år.

 

Efter aftale med Dansk Ishockey Union laves navnesponsorater for min. 2 år, så der ikke hver sæson er forvirring om, hvem som er hvem i ligaen.

Gentofte Stars Elite vil deltage i ligaen som Team (Firmanavn) Stars - alternativt (Firmanavn) Stars

I alt pressemateriale samt ifm. tv-kampe vil holdet derfor hedde (Firmanavn) Stars.

Som navnesponsor for Gentofte Stars Elite får virksomheden også hovedbandereklamen på tv langsiden i hallen, så man sikrer en tydelig eksponering ved alle TV-kampe.

 

Ansatte i virksomheden vil have gratis adgang til alle holdets hjemmekampe i Metalligaen.

 

FIRMA-EVENT

Der vil være 2 stk. Firma-ishockey arrangementer i løbet af sæsonen inkluderet i aftalen.

Gentofte Stars Elite har 2 x 20 sæt fulde ishockeyudstyr inkl. skøjter, hvor vi deler to hold som optræder som det Canadiske vs. det Svenske Landshold (vi har de to holds trøjer). Der spilles i ca. 1 times effektiv tid, med musik og lysshow som til Liga kampene. Enkelte Elite spillere deltager og hjælper, ligesom vores sportschef, Karsten Arvidsen deltager i arrangementerne.

(Vi kan også arrangere forplejning ifm. arrangementet. Dette vil desuden kunne kombineres med næsten alle sponsorater - dog mod betaling.)

 

Desuden er der inkluderet 4 stk. pladser i vores Erhvervsklub, hvor vi spiser sammen før alle hjemmekampe (samt planlagte netværksmøder) og der er naturligvis 4 stk. faste siddepladser i hallen.

ARENA SPONSORAT

Efter lange ’forhandlinger’ med Gentofte Kommune har vi fået åbnet døren for, at Gentofte Stars Elite kan sælge navnet på Gentofte Skøjtehal i perioder af minimum to år ad gangen.

 

Det vil altså sige, at arenaen kan hedde (Firmanavn) Arena. Der kan efter nærmere aftale med Gentofte Stadion opsættes (Firmanavn) Arena skilt på bygningen. Ifm. alle kampe i DIU´s turneringssystem vil (Firmanavn) Arena således blive omtalt.

 

Desuden lægges også tekst ned i isens midtercirkel, f.eks. ’Velkommen til (Firmanavn) Arena’, som naturligvis eksponeres for alle besøgende i hallen, samt stort blikfang ifm. alle tv-kampe fra Metalligaen.

BANDEREKLAME I GENTOFTE SKJØTEHAL

Man kan som virksomhed købe en bandereklame i Gentofte Skøjtehal. Efter aftale kan man vælge imellem langsiden hvor tilskuerne i hallen bedst kan se reklamen eller den modsatte side hvor der er TV-eksponering. Desuden er der mange skøjtende gæster og tilskuere i hallen ifm. hallens daglige drift.

(Format: Min. 1 x 2 meter )

 

REKLAMESKILT I HALLEN

Man kan som virksomhed købe et større reklameskilt i Gentofte Skøjtehal, som eksponeres ifm. Metalligakampe samt i dagligdagen med mange besøgende.

BUS SPONSORAT

Det er ikke altid, at et sponsorat skal være penge fra den ene til den anden virksomhed. Hos Gentofte Stars vil det være en stor hjælp, hvis vi kunne løfte nogle af vores store faste udgifter af projektet.

 

Derfor kunne et samarbejde mellem jeres virksomhed og Gentofte Stars være, at virksomheden stiller en (firmanavn)-dekoreret bus til rådighed for Gentofte Stars Elite, evt. inkl. Bro-bizz og brændstof.

 

Det skal naturligvis ikke være en ny bus, men en bus i god funktionel stand, som uge efter uge kan transportere holdet rundt i landet. Gentofte Stars sørger evt. selv for chauffører til alle vores ture.

"BUFFETSPONSOR"

Vil du markedsføre Dig overfor vores sponsorer, ved at vise Dine kundskaber som mad- og/eller vinleverandør vil dette kunne aftales. 

Som nævnt er dette blot et udpluk af muligheder. Vi vil skræddersy Dit sponsorat, så det matcher Dine behov.

Kontakt os for yderligere info!

De bedste hilsner

Erhvervsklub Gentofte Stars ApS

duus@gentoftestarselite.dk

Copyright © 2014, 2015, 2016, 2017 Gentofte Stars. Alle rettigheder forbeholdes.

 

FØLG HOLDET HER:

  • Instagram Clean
  • Facebook Clean