October 25, 2019

En skare af erhvervsledere, med Jan Grænge i spidsen, har sat som mål, at Gentofte Stars Elite får et hold i Metalligaen 2020/21.

Gentofte Stars Forening er blandt landets største og dermed fundamentet for et solidt grundlag, både sportsligt og kommercielt.

Satsningen skal være bæredygtig på lang sigt, hvorfor netop det sportslige samarbejde med Foreningen er essentielt. Karsten Arvidsen er ansat som Sportschef i begge konstella...

November 30, 2018

Gentofte Stars måtte efter et noget turbulent forår, og en skuffende sommer, erkende at sæsonen 2018/2019 skulle spilles i 1. division. Straks blev målet, at skabe Danmarks bedste 1. divisions hold, og det er med stor glæde at vi stadig arbejder frem mod det mål, samtidig med der i kulissen arbejdes på at genetablere et Metal Liga hold!

Status er nu at Gentofte indtager en klar 1. plads i øst-rækken som det mest scorende hold i...

March 13, 2018

D. 24. Marts afholder vi som bekendt vores årlige Stars-dag hos ILæ Burger på Dyrehavsbakken. Her vil spillernes trøjer blive sat til salg på auktion. Alle trøjer har en startpris på 500,- DKK.

Allerede nu er det dog muligt at komme med et lukket bud inden selve auktionen.
Det sker ved at sende en mail med navn eller nummer på spilleren og det beløb man ønsker at byde.
Buddet sendes til ms@gentoftestarselite.dk


 

March 6, 2018

DEN SVÆRE TOER…

Mandag aften sluttede Gentofte Stars sæson i Metal Ligaen. En turbulent sæson med op- og nedture og en sæson hvor de sportslige ambitioner måske ikke helt blev indfriet. Det er en lidt tom og flad fornemmelse man står med nu, for det kunne godt have blevet til mere, men det hele sluttede før det for alvor gik i gang. Og vi ville bare så gerne til nogle flere hockeykampe i Gentofte!

Men som et andet rockband, der...

February 7, 2018

Det er lykkes, med en fælles indsats fra fans, sponsorer og spillere, at nå i mål med budgettet for resten af denne sæson, og der arbejdes nu ihærdigt på at få budgettet for den kommende sæson på plads, så vi også fremadrettet kan se eliteishockey i Gentofte Skøjtehal. Det er ikke muligt at drive en professionel idrætsklub uden en solid lokal opbakning, og derfor er der fortsat brug for al den hjælp vi kan få fra nye sponsorer...

January 30, 2018

Gentofte Stars har udvidet truppen med to "nye" ansigter.

JESSE JYRKKIÖ: Efter kortere ophold i Ungarn og Frankrig tilslutter Jesse sig resten af sine gamle legekammerater i Gentofte og fuldender dermed den finske mafia.Den dygtige back var én af Gentoftes- og Metal Ligaens absolut største profiler sidste sæson, hvor han var stærkt medvirkende til Gentoftes store succes. Vi er utroligt glade for at have Jesse tilbage i truppen...

January 22, 2018

Gentofte Stars med økonomiske udfordringer:

Sidste års sølvvindere i Metal Ligaen har ikke kunnet få skrabet pengene ind hos sine sponsorer, og derfor hænger resten af denne sæson i en tynd tråd.

Efter den store succes sidste sæson, hvor holdet gik hele vejen til finalerunden og endte med sølvmedaljerne om halsen oplevede Gentofte Stars en markant stigende interesse for klubbens eliteprojekt. Gentofte Stars blev hurtigt (og er f...

January 1, 2018

Lukas Lundvald skifter Gentofte Stars ud med Dundee Stars, efter begge parter er blevet enige om at ophæve samarbejdet. Vi ønsker Lukas al held og lykke med sin nye tilværelse i Skotland. 

Please reload

Copyright © 2014, 2015, 2016, 2017 Gentofte Stars. Alle rettigheder forbeholdes.

 

FØLG HOLDET HER:

  • Instagram Clean
  • Facebook Clean