June 25, 2020

Gentofte Stars har haft fornemt besøg i denne uge, af spillere fra NHL, AHL, NLA, Metal Ligaen og div. Nordamerikanske juniorligaer. Gentofte Stars sportschef, Karsten Arvidsen havde inviteret spillere fra hele verden til skills træning hver formiddag i ugen.

Alle dage har budt på store smil og god stemning, og ikke mindst stor inspiration for vores egne u-landsholdsspillere og medlemmer i Gentofte Stars

.
Alle fik banket rust...

June 10, 2020

Mandag morgen, 18 timer efter historien om vores afslag og kritisable sagsbehandling blev bragt på DR´s hjemmeside, og derefter i øvrige medier, fik vi mail fra DIU´s udvalg, efter at sagen havde ligget i unionen siden den 19. maj!

DIU´s eget Amatør- og Ordens Udvalg er IKKE enige, men 2 ud af 3 medlemmer fra udvalget mener sig at have kompetencen til at behandle vores klage, trods at klageadgang ikke er beskrevet i DIU´s love...

June 7, 2020

Kære alle med interesse for Metalliga-ishockey i Gentofte!

Vi havde en aftale med Ligaforeningen om at vi ikke gik ud med noget officielt før vi var enige. Den aftale brød de allerede i marts efter vores afslag.

Dette gavner ikke sporten, hvilket vi har forsøgt at holde fast i, men manglende ønske om dialog og på baggrund af DR´s artikel, bør DIU´s versioner og udtalelser præciseres. Link til artikel: https://www.dr.dk/sporten/i...

June 7, 2020

Gentofte Stars Elite kæmper fortsat for at komme med i Metalligaen i sæsonen 2020-2021.

Det springende punkt har været klubbens økonomi, som imidlertid blev sikret ved en kaution for de første to år. Det ville give tid til at få sponsoraterne helt på plads. Men det var ikke godt nok for Ligaforeningen, der bestemmer over Metalligaen. Direktør Jesper Duus siger:

”Ligaforeningen besluttede i marts måned, at Gentofte ikke kunne bli...

October 25, 2019

En skare af erhvervsledere, med Jan Grænge i spidsen, har sat som mål, at Gentofte Stars Elite får et hold i Metalligaen 2020/21.

Gentofte Stars Forening er blandt landets største og dermed fundamentet for et solidt grundlag, både sportsligt og kommercielt.

Satsningen skal være bæredygtig på lang sigt, hvorfor netop det sportslige samarbejde med Foreningen er essentielt. Karsten Arvidsen er ansat som Sportschef i begge konstella...

November 30, 2018

Gentofte Stars måtte efter et noget turbulent forår, og en skuffende sommer, erkende at sæsonen 2018/2019 skulle spilles i 1. division. Straks blev målet, at skabe Danmarks bedste 1. divisions hold, og det er med stor glæde at vi stadig arbejder frem mod det mål, samtidig med der i kulissen arbejdes på at genetablere et Metal Liga hold!

Status er nu at Gentofte indtager en klar 1. plads i øst-rækken som det mest scorende hold i...

March 13, 2018

D. 24. Marts afholder vi som bekendt vores årlige Stars-dag hos ILæ Burger på Dyrehavsbakken. Her vil spillernes trøjer blive sat til salg på auktion. Alle trøjer har en startpris på 500,- DKK.

Allerede nu er det dog muligt at komme med et lukket bud inden selve auktionen.
Det sker ved at sende en mail med navn eller nummer på spilleren og det beløb man ønsker at byde.
Buddet sendes til ms@gentoftestarselite.dk


 

March 6, 2018

DEN SVÆRE TOER…

Mandag aften sluttede Gentofte Stars sæson i Metal Ligaen. En turbulent sæson med op- og nedture og en sæson hvor de sportslige ambitioner måske ikke helt blev indfriet. Det er en lidt tom og flad fornemmelse man står med nu, for det kunne godt have blevet til mere, men det hele sluttede før det for alvor gik i gang. Og vi ville bare så gerne til nogle flere hockeykampe i Gentofte!

Men som et andet rockband, der...

February 7, 2018

Det er lykkes, med en fælles indsats fra fans, sponsorer og spillere, at nå i mål med budgettet for resten af denne sæson, og der arbejdes nu ihærdigt på at få budgettet for den kommende sæson på plads, så vi også fremadrettet kan se eliteishockey i Gentofte Skøjtehal. Det er ikke muligt at drive en professionel idrætsklub uden en solid lokal opbakning, og derfor er der fortsat brug for al den hjælp vi kan få fra nye sponsorer...

January 30, 2018

Gentofte Stars har udvidet truppen med to "nye" ansigter.

JESSE JYRKKIÖ: Efter kortere ophold i Ungarn og Frankrig tilslutter Jesse sig resten af sine gamle legekammerater i Gentofte og fuldender dermed den finske mafia.Den dygtige back var én af Gentoftes- og Metal Ligaens absolut største profiler sidste sæson, hvor han var stærkt medvirkende til Gentoftes store succes. Vi er utroligt glade for at have Jesse tilbage i truppen...

Please reload

Copyright © 2014, 2015, 2016, 2017 Gentofte Stars. Alle rettigheder forbeholdes.

 

FØLG HOLDET HER:

  • Instagram Clean
  • Facebook Clean