Søg
  • Gentofte Stars Elite

Gentofte Stars - Herning Blue Fox bliver en del "Gentofte Natten" (Gratis adgang!)


Fredag d. 29. september spiller Gentofte Stars hjemme mod Herning Blue Fox. Kampen er en del af programmet til "Gentofte Natten", hvor Gentofte Kommune inviterer alle til gratis ligahockey i Gentofte Skøjtehal. Arrangementet markerer samtidig Gentofte Sportsparks 75 års fødselsdag. Derfor vil der der udover god hockey ske en masse andre aktiviteter i forbindelse med kampen. Bl.a. vil der være live musik foran hallen, så der skal nok blive gang i den :)

Læs mere om arrangementet på "Gentofte Nattens" egen hjemmeside her:

http://gentoftenatten.dk/index.php/gentofte-sportspark-75-aar/#.WcOjsIy0NPY


96 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Copyright © 2014, 2015, 2016, 2017 Gentofte Stars. Alle rettigheder forbeholdes.

 

FØLG HOLDET HER:

  • Instagram Clean
  • Facebook Clean