Søg
  • Gentofte Stars Elite

PRESSEMEDDELELSE


Gentofte Stars med økonomiske udfordringer:

Sidste års sølvvindere i Metal Ligaen har ikke kunnet få skrabet pengene ind hos sine sponsorer, og derfor hænger resten af denne sæson i en tynd tråd.

Efter den store succes sidste sæson, hvor holdet gik hele vejen til finalerunden og endte med sølvmedaljerne om halsen oplevede Gentofte Stars en markant stigende interesse for klubbens eliteprojekt. Gentofte Stars blev hurtigt (og er fortsat) kommunens største ambassadør. Kampene i Gentofte Skøjtehal blev udsolgt og både nye og gamle fans kom til undervejs, så både optimismen og spillet på banen var på alles læber i marts og april 2017 - men bagsiden af sølvmedaljerne har vist sig at være fyldt med store problemer for Gentofte Stars.

For mange af de private personer og virksomheder, som i foråret 2017 tilkendegav deres økonomiske støtte til Gentofte Stars, har efterfølgende ikke indfriet aftalerne, og det har nu bragt eliteholdets eksistens i spil - lige nu mangler vi godt og vel 1 million for at kunne sikre eliteishockeyen i Gentofte. Vi har gennem hele sæsonen fået nye virksomheder med i vores Erhvervsklub, og der er også kommet en række nye sponsorer til klubben i denne sæson, men desværre har alt for mange ikke kunne levere på de aftaler der har været.

Derfor bliver det afgørende at finde en eller flere sponsorer til holdet, som kan være med til at sikre den resterende del af sæsonen, og være en del af Gentofte Stars i den kommende sæson. For ambitionerne er der ikke noget i vejen med i Gentofte Stars.

Privatpersoner kan støtte via dette link https://www.gofundme.com/gentoftestars-elitetalent-udvikling

Alle henvendelser omkring samarbejde med Gentofte Stars kan rettes til: Jan Barsballe +45 24 27 04 09


2,066 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Copyright © 2014, 2015, 2016, 2017 Gentofte Stars. Alle rettigheder forbeholdes.

 

FØLG HOLDET HER:

  • Instagram Clean
  • Facebook Clean