Søg
  • Gentofte Stars Elite

SPILLER UPDATE!


Gentofte Stars har udvidet truppen med to "nye" ansigter.

JESSE JYRKKIÖ: Efter kortere ophold i Ungarn og Frankrig tilslutter Jesse sig resten af sine gamle legekammerater i Gentofte og fuldender dermed den finske mafia.Den dygtige back var én af Gentoftes- og Metal Ligaens absolut største profiler sidste sæson, hvor han var stærkt medvirkende til Gentoftes store succes. Vi er utroligt glade for at have Jesse tilbage i truppen hvor han vil bidrage både med en solid defensiv, men også med anseelige offensive kvaliteter.

MAGNUS MOLGE: Magnus er hentet til klubben fra den svenske juniorelite, hvor han har tørnet ud for Malmø Redhawks og desuden kan notere sig for en enkelt kamp i SHL. Magnus er en dygtig, pucksikker skøjteløber med gode hænder og hans kvaliteter vil unægteligt øge bredden i truppen. Han fuldender dermed truppen for resten af sæsonen, da transfervinduet nu definitivt er lukket for Gentofte Stars jf. de nye regler.

MARLO KOPONEN: Vi har sagt farvel til Marlo som er rykket til Herning. Den stærke finne er vel nok én af ligaens bedste backs - hvis ikke dén bedste! Vi har været utrolig glade for at have en spiller som Marlo på holdet, hvor han altid har givet sig 110% og samtidig været en type som har gjort

alle andre omkring sig bedre. Vi takker Marlo for nogle fantastiske kampe i Stars-trøjen og ønsker alt det bedste fremover!


148 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Copyright © 2014, 2015, 2016, 2017 Gentofte Stars. Alle rettigheder forbeholdes.

 

FØLG HOLDET HER:

  • Instagram Clean
  • Facebook Clean