Søg
  • Gentofte Stars Elite

GENTOFTE STARS ER REDDET


Det er lykkes, med en fælles indsats fra fans, sponsorer og spillere, at nå i mål med budgettet for resten af denne sæson, og der arbejdes nu ihærdigt på at få budgettet for den kommende sæson på plads, så vi også fremadrettet kan se eliteishockey i Gentofte Skøjtehal. Det er ikke muligt at drive en professionel idrætsklub uden en solid lokal opbakning, og derfor er der fortsat brug for al den hjælp vi kan få fra nye sponsorer også. Gentofte Stars har et fantastisk hold, med et lige så fantastisk sammenhold, der kan bringe dem hele vejen. Derfor er der også arbejdet hårdt de sidste 2-3 uger på at få økonomien til at hænge sammen. Når vi kigger os omkring er vi jo ikke den eneste eliteklub i København og Nordsjælland, der har udfordringer med at samle sponsorer, mens man omvendt ser en helt anden opbakning omkring de jyske hold, både fra lokale sponsorer og de respektive kommuner. Men det tror vi også kan lade sig gøre hos os - der skal bare kæmpes lidt mere for det. I den kommende tid vil vi have fokus på at få aktiveret Gentofte borgerne til at komme ned og opleve en ishockey kamp, da vi tror på, at har man først set en kamp, med den intensitet ishockey byder på, så vil man gerne se flere kampe. Derfor - har man et hjerte for ishockey eller lokal eliteidræt, og gerne vil sikre at ungdommen i lokalområdet har et mål at arbejde frem mod, så er det helt afgørende at vi får den lokale opbakning, og her er både store som små sponsorater af afgørende betydning for at nå dette mål.

I den anledning vil vi fortsat gerne gøre opmærksom på vores fan-indsamling her:

https://www.gofundme.com/gentoftestars-elitetalent-udvikling Alle henvendelser omkring samarbejde med Gentofte Stars kan rettes til tlf. 24 27 04 09

- Gentofte Stars


321 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Copyright © 2014, 2015, 2016, 2017 Gentofte Stars. Alle rettigheder forbeholdes.

 

FØLG HOLDET HER:

  • Instagram Clean
  • Facebook Clean