Søg
  • Gentofte Stars Elite

TAK FOR I ÅR!


DEN SVÆRE TOER…

Mandag aften sluttede Gentofte Stars sæson i Metal Ligaen. En turbulent sæson med op- og nedture og en sæson hvor de sportslige ambitioner måske ikke helt blev indfriet. Det er en lidt tom og flad fornemmelse man står med nu, for det kunne godt have blevet til mere, men det hele sluttede før det for alvor gik i gang. Og vi ville bare så gerne til nogle flere hockeykampe i Gentofte!

Men som et andet rockband, der oplever et uventet gennembrud, er det altid svært at lave en opfølger, og leve op til de forventninger og det pres der pludselig kommer fra alle sider, og som mange måske ikke er vant til. Især når succesen hviler på så skrøbeligt et fundament som det er tilfældet i Gentofte. Men det har desværre været vilkårene for at dyrke, udvikle og sprede kendskabet til verdens fedeste sport i vores kommune. Skader, økonomisk støj og andre uforudsete faktorer har fyldt lidt for meget. Ikke desto mindre er vores spillere gået på isen og knoklet r*ven ud bukserne HVER GANG - og det tager vi i dén grad Stars-hatten af for! Og så må vi heller ikke underkende vigtigheden i at have to trænere der gang på gang formår at løfte alle mand og skubbe dem det sidste stykke over muren.

Så set i dét lys skal vi allesammen glæde os over at vi stadig er her. Og vi skal være stolte over vores spillere, sponsorer og fans, som alle har medvirket til at vi kom igennem denne sæson – OG at der i skrivende stund lægges planer for næste Metal Liga sæson.

Vi er rykket tættere sammen i vores lille klub – mere end nogensinde før. Det føles som en stor familie. Vi er ikke mange, men vi er de bedste. Og flere nye ansigter har vist sig i hallen i denne sæson. Det er en positiv udvikling som vi er rigtig stolte af. Den udvikling ser vi gerne fortsætte i den kommende sæson.

Vi har et brændende ønske om få peppet hallen lidt op og gjort den mere tilskuervenlig. Det er ikke meget der skal gøres for at opnå en stor effekt. Ja, det lyder som en gammel plade der gået i hak, men det vil hjælpe os rigtig meget i dette ambitiøse projekt, og hvem ved - måske læser de med oppe på Rådhuset….

Vi planlægger en Stars-dag med trøjeauktion og fest og farver, som vi gjorde det efter sidste sæson. Vi ved endnu ikke hvor, hvornår og hvordan, men vi skal nok melde alle detaljer ud når vi ved noget. Vi håber i vil være med til at gøre dette til en tilbagevendende tradition. Sidste år var det ”the bomb”!!

Indtil da vil vi bare sige tusind tak til alle jer og ikke mindst til, Teemu, Oscar, Rasmus, Oliver, Luis, Nikolaj, Frederik, Magnus, Emil, Marko, André, Teemu, Simon, Ulrich, Mikkel, Marlo, Tobias, Jesse, Magnus, Christian, Joonas, Victor, Jeppe, Mads, Julius, Ville, Jeff og Karsten for alle de fantastiske oplevelser i gav os endnu engang!

VI SES!!

MS


124 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Copyright © 2014, 2015, 2016, 2017 Gentofte Stars. Alle rettigheder forbeholdes.

 

FØLG HOLDET HER:

  • Instagram Clean
  • Facebook Clean