Søg
  • Gentofte Stars Elite

Fantastisk start - spændende december!


Gentofte Stars måtte efter et noget turbulent forår, og en skuffende sommer, erkende at sæsonen 2018/2019 skulle spilles i 1. division. Straks blev målet, at skabe Danmarks bedste 1. divisions hold, og det er med stor glæde at vi stadig arbejder frem mod det mål, samtidig med der i kulissen arbejdes på at genetablere et Metal Liga hold!

Status er nu at Gentofte indtager en klar 1. plads i øst-rækken som det mest scorende hold i Danmark, en dominans der blot bliver understreget når man kigger på de individuelle statistikker, hvor Jonas Veiby, Nicklas Jensen og Nicolaj Ottosen indtager de 3 øverste pladser på pointlisten.

Den kommende tid byder på flere spændende kampe i 1. division, så har du endnu ikke set hockey i år, så er tiden kommet!

1. december, allerede imorgen, tager vi hjemme imod Herning, der pt. fører vest-rækken. Det er altså et vaske ægte topopgør, og to modstandere der meget vel kunne ses kæmpe om titlen i år.

Under 24 timer efter, tager vi imod Jutland Vikings, inden årets sluttes af mod Rødovre og Gladsaxe.

Der er gratis entré og julestemning i hele december, så find dit tørklæde og din hue frem, og bak op i Gentofte Skøjtehal.


158 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Copyright © 2014, 2015, 2016, 2017 Gentofte Stars. Alle rettigheder forbeholdes.

 

FØLG HOLDET HER:

  • Instagram Clean
  • Facebook Clean