Søg
  • Gentofte Stars Elite

Dårlig medieomtale får rykket sagen fremad

Mandag morgen, 18 timer efter historien om vores afslag og kritisable sagsbehandling blev bragt på DR´s hjemmeside, og derefter i øvrige medier, fik vi mail fra DIU´s udvalg, efter at sagen havde ligget i unionen siden den 19. maj!

DIU´s eget Amatør- og Ordens Udvalg er IKKE enige, men 2 ud af 3 medlemmer fra udvalget mener sig at have kompetencen til at behandle vores klage, trods at klageadgang ikke er beskrevet i DIU´s love eller i Ligaforeningens vedtægter. Disse, samt processer og roller burde gøres tidssvarende og transparente.

Advokat Jonas Christoffersen udtaler:

”Amatør- og Ordensudvalget mener, at det er appelinstans for alle afgørelser truffet af et organ under DIU, selv om det klart fremgår af reglerne, at Amatør- og Ordensudvalget kun er appelinstans for DIU’s Licensudvalg. Vi mener desuden - ligesom et mindretal i udvalget - at Ligaforeningen er ikke et organ under DIU. Vi accepterer udvalgets afgørelse og venter nu bare på, at Ligaforeningen svarer på vores klage.”

Selvom vores advokat ikke er enig i afgørelsen, respekterer vi udvalgets beslutning og ser frem mod at få sagen behandlet og komme videre i vores proces. Det har vi nu ventet på i 3 måneder.


705 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Copyright © 2014, 2015, 2016, 2017 Gentofte Stars. Alle rettigheder forbeholdes.

 

FØLG HOLDET HER:

  • Instagram Clean
  • Facebook Clean